Dansk
Antonym til vulgær..
18. november 2006 af
Mandril (Slettet)
Hejsa.
Jeg ville høre om der er nogle der har et bud til hvad det modsatte af "vulgær" kan være?
Jeg ville høre om der er nogle der har et bud til hvad det modsatte af "vulgær" kan være?
Svar #1
18. november 2006 af bluegambler (Slettet)
= SIMPEL, TARVELIG, UDANNET
= Vulgær (af latin vulgaris = "almindelig", fra vulgus= "folk") betegner dårlig smag i almindelighed og (oftest sexuel) uanstændighed i særdeleshed. Ordet bruges også om plathed i enhver forstand, og det har i alle anvendelser en tydeligt nedsættende klang.
taget fra wikipedia.org
= Vulgær (af latin vulgaris = "almindelig", fra vulgus= "folk") betegner dårlig smag i almindelighed og (oftest sexuel) uanstændighed i særdeleshed. Ordet bruges også om plathed i enhver forstand, og det har i alle anvendelser en tydeligt nedsættende klang.
taget fra wikipedia.org
Svar #2
27. november 2006 af Chris83 (Slettet)
Antonym til vulgær:
Raffineret, forfinet, nobel, ædel, adelig, dannet, formel, anstændig.
Prøv at tjekke: http://www.synonym.com/antonym/vulgar
Raffineret, forfinet, nobel, ædel, adelig, dannet, formel, anstændig.
Prøv at tjekke: http://www.synonym.com/antonym/vulgar
Skriv et svar til: Antonym til vulgær..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
