Matematik

Isoler x..

18. november 2006 af bravery (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave. Både besvarelse og udregninger.

Isoler x i udtrykket 3+4x=ax+5. For hvilken værdi af a, kan det ikke lade sig gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2006 af McMaster (Slettet)

4x-ax= 2

x(4-a)=2

x= 2/(4-a)

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2006 af McMaster (Slettet)

a må derfor ikke være 4, da nævneren, så vil være 0.

Svar #3
18. november 2006 af bravery (Slettet)

Tak for hjælpen. :D

Skriv et svar til: Isoler x..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.