Matematik
Haster
20. november 2006 af
uksomi (Slettet)
Der oplyses i en opgave, at en linje l har parameterfremstillingen:
x=3+2t
y=4+t
og et punkt Q(3,4)
Der står at jeg skal bestemme koordinatsættet til hvert af de punkter P på l for hvilke det gælder trekant OPQ er retvinklet.
Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre.
x=3+2t
y=4+t
og et punkt Q(3,4)
Der står at jeg skal bestemme koordinatsættet til hvert af de punkter P på l for hvilke det gælder trekant OPQ er retvinklet.
Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre.
Svar #1
20. november 2006 af uksomi (Slettet)
Er der ikke nogen, der har nogen ide om, hvordan man løser spørgsmålet?
Svar #2
20. november 2006 af iB (Slettet)
O er Origo, dvs (0,0). Du ved at trekanten skal være retvinklet, så ville det ikke være logisk at ligge P på en linie, som er normal på OQ?
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
