Tysk
hjælp
21. november 2006 af
Lisa02 (Slettet)
hejsa..
Har et lille problem, for kan ikke finde ud af og kan hellere ikke finde disse følgende ord i ordbogen..
1) beleidigt
2) Die ihm Trieseln beigebracht hat?
3) "Bestimmt stirbt sie", = ”Hun døde sikkert,”
Har et lille problem, for kan ikke finde ud af og kan hellere ikke finde disse følgende ord i ordbogen..
1) beleidigt
2) Die ihm Trieseln beigebracht hat?
3) "Bestimmt stirbt sie", = ”Hun døde sikkert,”
Svar #1
21. november 2006 af witczak (Slettet)
beleidigen tr. fornærme, såre
beibringen* tr. lære ( fx einem etwas);bibringe, tilføje ( fx einem eine Niederlage
"Bestimmt stirbt sie", = ”Hun døde sikkert,”det er iorden
beibringen* tr. lære ( fx einem etwas);bibringe, tilføje ( fx einem eine Niederlage
"Bestimmt stirbt sie", = ”Hun døde sikkert,”det er iorden
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
