Matematik
Arhh Hjælp her nu..
22. november 2006 af
puttedk-pigen (Slettet)
100.000 = 211970,93*0,86x
kan i få x til at stå alene, og regne den ud....??..
kan i få x til at stå alene, og regne den ud....??..
Svar #2
22. november 2006 af pox (Slettet)
x = 50,78
Så må du selv prøve at komme frem til resultatet :-)
Så må du selv prøve at komme frem til resultatet :-)
Svar #4
22. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Eksempel med en eksponentielfunktion
y = b*a^x
y/b = a^x
log(y/b) = x*log(a)
x = log(y/b)/log(a)
y = b*a^x
y/b = a^x
log(y/b) = x*log(a)
x = log(y/b)/log(a)
Svar #5
22. november 2006 af weloveyou (Slettet)
nemt... 100000/211970,93 = 0,86^x
log(100000/211970,93)/log(0,86) = x
x = 4,98
log(100000/211970,93)/log(0,86) = x
x = 4,98
Skriv et svar til: Arhh Hjælp her nu..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
