Matematik
et bevis!
25. november 2006 af
ASLAK (Slettet)
hejsa alle sammen, ville lige hører hvad man skal gøre ved følgende bevis for logistisk vækst:
Det jeg skal vise er trin 2 som lyder sådan:
Hvis f er af formen f(x)=(b/a)/(1+ke^-bx), så er f en løsning.
- altså det jeg skal starter med at gøre er, at differentiere f:
(b/a)=(1+ke^-bx)
men problemet er så hvordan jeg skal gøre det???
kan det passe at jeg skal bruge følgende regel:
(f/g)'(x)= (f'*g-f*g')/(g^2)
???
Det jeg skal vise er trin 2 som lyder sådan:
Hvis f er af formen f(x)=(b/a)/(1+ke^-bx), så er f en løsning.
- altså det jeg skal starter med at gøre er, at differentiere f:
(b/a)=(1+ke^-bx)
men problemet er så hvordan jeg skal gøre det???
kan det passe at jeg skal bruge følgende regel:
(f/g)'(x)= (f'*g-f*g')/(g^2)
???
Svar #2
26. november 2006 af sebb (Slettet)
Please er der virkelig ikke nogen som lige kan give mig et hint til opgaven.
Skriv et svar til: et bevis!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
