Matematik

HJÆLP - det HASTER !!!!!

29. november 2006 af frk-Lyhne (Slettet)
Hej..

Jeg sidder her og skal aflevere en emneopgave i lineære funktioner på fredag(d.1dec) og skal gøre rede for nogle ting.. Men mangler nogle ting og ved ikk helt hvordan jeg skal redegøre for det. PLZ hjælp mig..

Punkterne som jeg mangler er:

1)metoder til at tegne grafen for den lineære funktion
2)metoder til bestemmelse af forskriften for den lineære funktion
3)Ligningsystemer
4)Stykvis lineære funktioner
5)tilnærmelsesvis lineære funktioner..

hvis i vil komme med nogle forslag for en redegørelse af disse ting vil jeg blive super glad

MVH Frk-lyhne

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Mon ikke det står i din bog?

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2006 af mathon

2)

to-punktsformlen:

(y-y1)/(x-x1) = (y2-y1)/(x2-x1)

(delta_y/delta_x = konstant)

punkt-hældningsformlen:

(y-yo) = a*(x-xo)

normalformlen

a*x + b*y + c = 0

Cartesiske normalform

y = a*x + b

akseskæringsformlen

x/u + y/v = 1 med akseskæring i (u,0) og (0,v)

Skriv et svar til: HJÆLP - det HASTER !!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.