Matematik
Betonrør
02. december 2006 af
jaqu (Slettet)
Hej...
I bogen Teknisk matematik har jeg problemer med opgave 115. Opgaven lyder sådan:
Et betonrør ligger delvis nedgravet. En opmåling giver følgende: korden k=80 cm og højden h=22 cm.
Der er billede med men jeg kan ikke finde ud af at få det ind her på siden... håber der er én der har bogen!!!
På forhånd tak!!
Line
I bogen Teknisk matematik har jeg problemer med opgave 115. Opgaven lyder sådan:
Et betonrør ligger delvis nedgravet. En opmåling giver følgende: korden k=80 cm og højden h=22 cm.
Der er billede med men jeg kan ikke finde ud af at få det ind her på siden... håber der er én der har bogen!!!
På forhånd tak!!
Line
Svar #2
02. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
Den opgave har der været mange sprøgsmål om her på siden. Prøv at søge efter det, og se om de ikke give hit.
Svar #3
02. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
...se evt. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=8068
Skriv et svar til: Betonrør
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
