Matematik
f'(x)=0
03. december 2006 af
sweetty (Slettet)
f'(x)=3x^2-5x-2
løs ligning f'(x)=0
hvordan kan jeg gøre det?
løs ligning f'(x)=0
hvordan kan jeg gøre det?
Svar #1
03. december 2006 af allan_sim
#0.
Du får en almindelig andengradsligning
3x^2-5x-2=0
Find diskriminanten og indsæt i løsningsformlen.
Du får en almindelig andengradsligning
3x^2-5x-2=0
Find diskriminanten og indsæt i løsningsformlen.
Svar #3
03. december 2006 af allan_sim
#2.
Diskriminanten er, løsningerne er ikke. Husker du at sætte parentes passende steder?
Diskriminanten er, løsningerne er ikke. Husker du at sætte parentes passende steder?
Svar #4
03. december 2006 af sweetty (Slettet)
Jeg får igen den samme resultat , jeg ved ikke hvad jeg gør forkert. Kan du ikke hjælpe mig?
Skriv et svar til: f'(x)=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
