Tysk
Dansk-tysk oversættelse
03. december 2006 af
Thingyman (Slettet)
Jeg har selv forsøgt at oversætte teksten, men tror dog stadig der er nogle fejl hist og her. Ville sætte pris på det hvis I kunne spotte dem og samtidigt forklare jeres rettelse(r) :)
Da manden på kontoret ser Charlotte, er han skeptisk. Hun er kvinde, og hendes hår falder som et springvand over hendes ansigt. Men Charlotte overrasker ham. Hun er hurtig og intelligent, og snart giver han hende svære opgaver. Han mener dog, at hun må være en undtagelse, så hun forbliver det eneste kvindelige bud.
Charlotte kan lide sit arbejde, fordi det giver hende mulighed for at vise, hvad hun kan. En dag giver det hende også mulighed for at få hævn over sin tidligere kæreste. Han svigtede hende, og derfor hader hun ham. Da han pludselig står værgeløs foran hende, udnytter hun den lejlighed, som skæbnen giver hende.
Als der Mann in dem Büro Charlotte sieht, ist er skeptisch: Sie ist eine Frau, und ihr Haare fällt wie einen Brunnen über ihrem Kopf. Aber Charlotte überrauscht ihn. Sie ist schnell und intelligent, und bald gibt er ihr schwierige Aufgaben. Er meint doch, dass sie eine Ausnahme müssen sein, so dass sie verbleibt das einzige weibliche Ausläuferin.
Charlotte mag ihre Arbeit, weil es ihr Möglichkeit um zu zeigen gibt, was sie kann. Eines Tages gibt es ihr auch Möglichkeit um zu Rache über ihrem früheren Freund nehmen. Er verriet ihr, und dafür hasst sie ihn. Als er plötzlich vor ihr Vormund steht, ausnutzt sie die Wohnung, die Schicksal ihr gibt.
Jeg ville også sætte pris på det, hvis I kunne analysere følgende sætninger:
Charlotte kan lide sit arbejde, fordi det giver hende mulighed for at vise, hvad hun kan. En dag giver det hende også mulighed for at få hævn over sin tidligere kæreste.
Da manden på kontoret ser Charlotte, er han skeptisk. Hun er kvinde, og hendes hår falder som et springvand over hendes ansigt. Men Charlotte overrasker ham. Hun er hurtig og intelligent, og snart giver han hende svære opgaver. Han mener dog, at hun må være en undtagelse, så hun forbliver det eneste kvindelige bud.
Charlotte kan lide sit arbejde, fordi det giver hende mulighed for at vise, hvad hun kan. En dag giver det hende også mulighed for at få hævn over sin tidligere kæreste. Han svigtede hende, og derfor hader hun ham. Da han pludselig står værgeløs foran hende, udnytter hun den lejlighed, som skæbnen giver hende.
Als der Mann in dem Büro Charlotte sieht, ist er skeptisch: Sie ist eine Frau, und ihr Haare fällt wie einen Brunnen über ihrem Kopf. Aber Charlotte überrauscht ihn. Sie ist schnell und intelligent, und bald gibt er ihr schwierige Aufgaben. Er meint doch, dass sie eine Ausnahme müssen sein, so dass sie verbleibt das einzige weibliche Ausläuferin.
Charlotte mag ihre Arbeit, weil es ihr Möglichkeit um zu zeigen gibt, was sie kann. Eines Tages gibt es ihr auch Möglichkeit um zu Rache über ihrem früheren Freund nehmen. Er verriet ihr, und dafür hasst sie ihn. Als er plötzlich vor ihr Vormund steht, ausnutzt sie die Wohnung, die Schicksal ihr gibt.
Jeg ville også sætte pris på det, hvis I kunne analysere følgende sætninger:
Charlotte kan lide sit arbejde, fordi det giver hende mulighed for at vise, hvad hun kan. En dag giver det hende også mulighed for at få hævn over sin tidligere kæreste.
Svar #1
03. december 2006 af Fingersen (Slettet)
Als der Mann in dem Büro Charlotte sieht, ist er skeptisch: Sie ist eine Frau, und ihr Haare fällt wie ein/en/ Brunnen über ihr/em/ Kopf.
Aber Charlotte überra/u/scht ihn. Sie ist schnell und intelligent, und bald /gibt/(stellt) er ihr schwierige Aufgaben.
Er meint (je)doch, /dass/ sie (werde) eine Ausnahme /müssen/ sein, so /dass/ sie verbleibt d/as/(ie) einzige weibliche /Ausläuferin/(Botin).
Charlotte mag ihre Arbeit, weil /es/(sie) ihr (die) Möglichkeit /um/ zu zeigen gibt, was sie /kann/(vermag).
Eines Tages gibt /es/(sie) ihr auch (die) Möglichkeit /um/ (da)zu(,) Rache /über/(an) ihrem früheren Freund (zu) nehmen.
Er verriet ihr, und dafür hasst sie ihn.
Als er plötzlich (wehrlos) vor ihr /Vormund/ steht, /aus/nutzt sie die /Wohnung/(Gelegenheit), die (das) Schicksal ihr gibt.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
fingersen
Aber Charlotte überra/u/scht ihn. Sie ist schnell und intelligent, und bald /gibt/(stellt) er ihr schwierige Aufgaben.
Er meint (je)doch, /dass/ sie (werde) eine Ausnahme /müssen/ sein, so /dass/ sie verbleibt d/as/(ie) einzige weibliche /Ausläuferin/(Botin).
Charlotte mag ihre Arbeit, weil /es/(sie) ihr (die) Möglichkeit /um/ zu zeigen gibt, was sie /kann/(vermag).
Eines Tages gibt /es/(sie) ihr auch (die) Möglichkeit /um/ (da)zu(,) Rache /über/(an) ihrem früheren Freund (zu) nehmen.
Er verriet ihr, und dafür hasst sie ihn.
Als er plötzlich (wehrlos) vor ihr /Vormund/ steht, /aus/nutzt sie die /Wohnung/(Gelegenheit), die (das) Schicksal ihr gibt.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
fingersen
Skriv et svar til: Dansk-tysk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
