Matematik
Hjælp
07. december 2006 af
memomo (Slettet)
Min opgave lyder:
Redegør for at grafens minimumsværdi er eksakt: y(min) = (-14*kvadratrod(21))/27
Jeg har både forskriften for funktionen og derefter udregnet den afledede funktion, men hvordan løser jeg ovenstående spørgsmål? :S
Håber I kan hjælpe..
Redegør for at grafens minimumsværdi er eksakt: y(min) = (-14*kvadratrod(21))/27
Jeg har både forskriften for funktionen og derefter udregnet den afledede funktion, men hvordan løser jeg ovenstående spørgsmål? :S
Håber I kan hjælpe..
Svar #1
07. december 2006 af Kim Svenningsen (Slettet)
Vi skal vel lige se hele opgaven. Det er jo noget af en gættekonkurrence, du sætter os på. Ved minimum, hvis der ellers ikke er begrænsninger, må f'(x) være = 0.
Svar #2
07. december 2006 af ibibib (Slettet)
Du løser ligningen f'(x)=0 og indsætter løsningen i f(x).
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
