Matematik

Hjælp!!!

07. december 2006 af Dennisan (Slettet)
Nogen der kan forklare dette...

vis at (p2-q2, 2pq, p2+q2) er et pythagoræisk talsæt, dvs indsæt i pythagoras' sætning og se om det passer...

2'erner er løftet

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Er det i forbindelse med talteori?

Svar #2
08. december 2006 af Dennisan (Slettet)

Ja, det regner jeg da med...

der står are at jeg skal bevise vise det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Ok. (s^2-t^2)= (2st)^2=s^4 -2s^2*t^2+t^4+4s^2*t^2=s^4+2s^2t^2+t^4=(s^2+t^2)^2.
Hvad er det i forbindelse med? Er det bare en gym-opgave?

Svar #4
08. december 2006 af Dennisan (Slettet)

ja, det var en blækregnings opgave...

men mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Talteorien dyrkes desværre ikke så meget på gym. Men er det på 3g-niveau?

Svar #6
08. december 2006 af Dennisan (Slettet)

ok, jeg går i 1g

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. december 2006 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=15711

Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.