Matematik

aflæse

09. december 2006 af hjælp19 (Slettet)
hey


der står

kan man aflæse regneforskriften for en Eksponentielle Funktioner?
kan man aflæse dele af regngeforskriften?

hvad mener de er der ikke en formel til den

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2006 af ibibib (Slettet)

Du skal aflæse udfra en graf?

Du kan ikke aflæse a direkte, men du kan aflæ b da b=f(0) er skæringspunktet mellem grafen og y-aksen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Er forskriften b*a^x = f(x) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Ja.

Konstanten a kan findes ud fra to punkter.

a = sqrt(y2/y1)^(1/x2-x1)

hvoraf.. (x1,y1),(x2,y2)

Svar #4
09. december 2006 af hjælp19 (Slettet)


´fx
hvis det er den så så skal man sige
at b er 195000 ik?
195.000 * 0,77 x = y

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2006 af allan_sim

#4.
Det er lidt vanskeligt at svare på, om dine konkrete tal er korrekte, eftersom du ikke har angivet en konkret opgave.

Svar #6
10. december 2006 af hjælp19 (Slettet)

En BMV bil koster 195.000 kr.
bilen falder med 23% om året.


her finder jeg hver år hvor meget det bliver

mener du sådan

Skriv et svar til: aflæse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.