Matematik
Funktionsanalyse Hjælp er lost
09. december 2006 af
toby89 (Slettet)
Hej nogen der kan hjælpe mig med det her:
Funktionsanalyse af
F(X)= -x^3+5x^2+4x-20
Jeg skal finde
Definationsmængde
Nulpunkter
fortegnsvariation
monotoniforhold
Ekstrema
værdimængde
Krumningsforhold og vendetanget
Har virklig brug for hjælp
Funktionsanalyse af
F(X)= -x^3+5x^2+4x-20
Jeg skal finde
Definationsmængde
Nulpunkter
fortegnsvariation
monotoniforhold
Ekstrema
værdimængde
Krumningsforhold og vendetanget
Har virklig brug for hjælp
Svar #1
09. december 2006 af Lurch (Slettet)
Definitionsmængde - for hvilke x er f(x) defineret?
nulpunkter - løs f(x) = 0
fortegnsvariation - hvornår er f(x)0
monotoniforhold - find f'(x), find f'(x)=0 og find
fortegnsvariation for at se hvornår f(x) stiger og falder
Ekstrema - er nogle af løsningerne til f'(x)=0 minimums eller maksimumsværdier
værdimængde - Hvilke værdier kan f(x) max tage. kig på værdier i ekstremaer og når x går mod uendelig
vendetangent - igen hvornår er f'(x)=0
nulpunkter - løs f(x) = 0
fortegnsvariation - hvornår er f(x)0
monotoniforhold - find f'(x), find f'(x)=0 og find
fortegnsvariation for at se hvornår f(x) stiger og falder
Ekstrema - er nogle af løsningerne til f'(x)=0 minimums eller maksimumsværdier
værdimængde - Hvilke værdier kan f(x) max tage. kig på værdier i ekstremaer og når x går mod uendelig
vendetangent - igen hvornår er f'(x)=0
Svar #2
10. december 2006 af toby89 (Slettet)
Okay, jeg er kommet til Monotoniforhold og ekstrema, det har jeg mest problemer med,
Skriv et svar til: Funktionsanalyse Hjælp er lost
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
