Matematik
Triastiden ???
11. december 2006 af
kroeyer89 (Slettet)
Heej allesammen!
Jeg har et problem i matematik, jeg skal lave en opgave om triastiden, og jeg har ingen anelse om hvad det er.
Opgaven lyder sådan her:
søjlen er 23 cm.
hvor mangle mm skal triastiden være?
Hilsen kroeyer89
Jeg har et problem i matematik, jeg skal lave en opgave om triastiden, og jeg har ingen anelse om hvad det er.
Opgaven lyder sådan her:
søjlen er 23 cm.
hvor mangle mm skal triastiden være?
Hilsen kroeyer89
Svar #1
11. december 2006 af downunderII (Slettet)
http://www.kaerbyskolen.dk/klasserne/kirstenskl/dinosauer/triastid.htm
http://www.dinoland.dk/Brevkasse/Dinosaurernestid.html
http://home7.inet.tele.dk/medusa/dino.html
http://www.dinoland.dk/Brevkasse/Dinosaurernestid.html
http://home7.inet.tele.dk/medusa/dino.html
Svar #2
11. december 2006 af mathon
Triastiden varede i 45 mio. år som skal sammenlignes med Jordens totalalder, som man -i øjeblikket - mener er 4.5 mia. år
Triastidens alder i %: 45 mio./4.5 mia.*100% = 1%
Du skal altså afbilde Triastiden som 1% af 23 cm = 0.23 cm = 2.3 mm
Triastidens alder i %: 45 mio./4.5 mia.*100% = 1%
Du skal altså afbilde Triastiden som 1% af 23 cm = 0.23 cm = 2.3 mm
Svar #3
11. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)
Der er ingen grund til at bruge alle de ??-tegn!
Skriv et svar til: Triastiden ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
