Tysk
bukser
14. december 2006 af
ester (Slettet)
Hej,
Hurtigt spørgsmål: Når man snakker om bukser på tysk er det så i flertal eller ental, fx: Damerne har lange bukser på.
Hurtigt spørgsmål: Når man snakker om bukser på tysk er det så i flertal eller ental, fx: Damerne har lange bukser på.
Svar #1
15. december 2006 af yogibär (Slettet)
hose = ental
hosen = flertal
Damerne har lange bukser på.
Die Damen haben lange Hosen an.
hosen = flertal
Damerne har lange bukser på.
Die Damen haben lange Hosen an.
Svar #2
17. december 2006 af T83 (Slettet)
If you need singular or plural depends on if you use the article or not. If you use it, you write:
Die Frau/ Der Mann hat eine lange Hose an.
If you don't want to use a article or if there are many people wearing trousers, you write:
Die Frau/ Der Mann hat lange Hosen an.
Die Frauen/ Die Männer haben lange Hosen an.
Skriv et svar til: bukser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
