Matematik

Hjælp med bevis ay''+by'+cy=0

21. december 2006 af C@S88 (Slettet)
Hey, Jeg har brug for noget hjælp til at bevise de 3 løsningsformer der er for ay''+by'+cy=0.

Det er her jeg er nået til:
http://peecee.dk/?id=17913

Jeg kan ikke rigtig lige overskue hvordan man skal bevise det, og har ikke noget litteratur det står i.

På forhånd tak for hjælpen:)

mvh

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2006 af sigmund (Slettet)

Se, om du kan hente hjælp i http://www.emu.dk/gym/fag/ma/undervisningsforloeb/eksempel/difflign.pdf .

Svar #2
21. december 2006 af C@S88 (Slettet)

Lækkert link, desværre står der ikke noget om beviset af dem:(.

Forstår ikke hvordan i finder rundt inde på emu.

men mange tak for forsøget!

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2006 af sigmund (Slettet)

#2,

Jeg skal give dig ret i, at EMU er et af de _mindst_ brugervenlige sites på nettet. Linket er fundet via www.mat1.dk .

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2006 af mathon

se efter om dette kan hjælpe dig

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=291966

Svar #5
21. december 2006 af C@S88 (Slettet)

#4 Jeg har lidt svært ved at forstå dit bevis. Nogle forklaringer kunne være dejligt. Har du evt. msn?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. december 2006 af mathon

vi prøver en let redigering
http://peecee.dk/?id=17980

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Wronski-determinanten skal bare udnyttes. Det er egentlig meget indlysende.

Skriv et svar til: Hjælp med bevis ay''+by'+cy=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.