Matematik
TI-89 - Dobbeltsum
29. december 2006 af
Wolfsgruber (Slettet)
Hej.
Nogen som ved hvordan jeg skriver denne sum ind på min TI-89 ?
5 5
Sum Sum J*Ln(2^i^2)
J=1 i=1
Resultat: = 825Ln(2)
Nogen som ved hvordan jeg skriver denne sum ind på min TI-89 ?
5 5
Sum Sum J*Ln(2^i^2)
J=1 i=1
Resultat: = 825Ln(2)
Svar #1
29. december 2006 af Wolfsgruber (Slettet)
OBS: Der skal stå et 5-tal over den første sum, og et 5-tal over den næste sum.
Skriv et svar til: TI-89 - Dobbeltsum
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
