Matematik
opg om grænseværdi
01. januar 2007 af
beornottobe (Slettet)
der er en opg jeg ikke helt kan forstå... Håber at der er nogen, som kan hjælpe mig...
opgaven:
omskrive funktionsforskriften for f og vis, at
f(x) --> -1/6 for x --> -3, når
f(x) = (x+3)/(x^2-9) , x må ikke være 3 eller -3
på forhånd tak
opgaven:
omskrive funktionsforskriften for f og vis, at
f(x) --> -1/6 for x --> -3, når
f(x) = (x+3)/(x^2-9) , x må ikke være 3 eller -3
på forhånd tak
Svar #7
01. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Prøver du overhovedet?
(x+3)/(x^2-9) = (x+3)/((x+3)(x-3)) = 1/(x-3)
(x+3)/(x^2-9) = (x+3)/((x+3)(x-3)) = 1/(x-3)
Svar #8
01. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Derefter kan du indsætte x=-3 i 1/(x-3):
1/(-3-3) = -1/6.
1/(-3-3) = -1/6.
Svar #11
01. januar 2007 af beornottobe (Slettet)
ok.. mange tak... jeg troede at man skal lave tegninger og alle mulige mærkelige ting
Skriv et svar til: opg om grænseværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
