LaTeX
Test af LaTeX
06. januar 2007 af
Sam
Så er vi endelig snart ved at være klar med understøttelse af LaTeX her i foraet. Vi skal nu bruge din hjælp til at teste. Så hvis du kan LaTeX må du meget gerne prøve løs i denne tråd. Undlad venligst at benytte LaTeX i andre tråde, førend vi har testet færdig.
Eksempel:
\ = \lim_{\delta x\to0}\frac{f(x+\delta x)-f(x)}{\delta x}$)
Jeg har lavet eksemplet ved ved at skrive (Bare uden FJERN):
\large f^\prime(x)\ = \lim_{\Delta x\to0}\frac{f(x+\Delta x)-f(x)}{\Delta x}
Happy testing!
Eksempel:
Jeg har lavet eksemplet ved ved at skrive (Bare uden FJERN):
\large f^\prime(x)\ = \lim_{\Delta x\to0}\frac{f(x+\Delta x)-f(x)}{\Delta x}
Happy testing!
Svar #11
06. januar 2007 af Peden (Slettet)
Fancy fancy Eva. D, skriv lige koden her, så kan folk blive klogere ;)
Svar #14
06. januar 2007 af Eva D. (Slettet)
#7
Ok, du skal bare bruge normal LaTeX-syntaks til linjeskift, dvs. \\.
Jeg tror det er en dårlig ide at blande html ind i det!

Ok, du skal bare bruge normal LaTeX-syntaks til linjeskift, dvs. \\.
Jeg tror det er en dårlig ide at blande html ind i det!
Svar #15
06. januar 2007 af NuclearWarhead (Slettet)
Jeg kan konkludere at betababel desværre ikke er installeret. Men det kunne jeg vel nok ehller ikke forvente. Textsc burde den dog nok kunne klare.
Sam/Jean: Er det kun mathmode man kan bruge?
Sam/Jean: Er det kun mathmode man kan bruge?
