Engelsk
sætning
06. januar 2007 af
IIII (Slettet)
Hej hvordan siger man Bestseller har mere end 13.000 medarbejdere fordelt i 34 lande, og deres varer produceres dels i Europa og dels i Asien. Desuden bliver Bestsellers produkter forhandlet gennem ca.12.000 selvstændige forhandlere.
Svar #2
06. januar 2007 af IIII (Slettet)
Bestseller has more than 13.000 colleague distribution in 34 country, and yours product produced distribution in Europe and distribution in Asia. Besides be Bestsellers product deals through about. 12.000 independent dealer.
Svar #4
06. januar 2007 af IIII (Slettet)
Bestseller has more that 13.000 employes, divided in 34 countries, and their products *produceres* in Europe and in Asia. *desuden* the Bestsellers products -- kan ikke lige komme videre,
En der kan hjælpe. It is impossible
En der kan hjælpe. It is impossible
Svar #5
07. januar 2007 af Dunnar (Slettet)
mederarbejder = employee
fordelt - kan udelades (in 34 countries)
(distribute er verbalformen)
deres varer produceres = their product is produced
dels = partly
Besides be Bestsellers product deals through about. 12.000 independent dealer.
I denne sætning antager du at produktet sælger sig selv
Besides Bestsellers product is dealt/sold by app. 12.000 independandt dealers
fordelt - kan udelades (in 34 countries)
(distribute er verbalformen)
deres varer produceres = their product is produced
dels = partly
Besides be Bestsellers product deals through about. 12.000 independent dealer.
I denne sætning antager du at produktet sælger sig selv
Besides Bestsellers product is dealt/sold by app. 12.000 independandt dealers
Skriv et svar til: sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
