Matematik

Diffenrentialligning

10. januar 2007 af hackerjohn (Slettet)
Hej!

Jeg vil gerne bede om hjælpe til at diff en ligning

y = c_1 * x * e^(-x) + c_2 * e^(-x)

Er der nogen der kan hjælpe med at finde y' og y'' ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2007 af mathon

y'=(c_1 * x * e^(-x))' + (c_2 * e^(-x)'


(e^(-x))' = -e^(-x)

Svar #2
10. januar 2007 af hackerjohn (Slettet)

Men hvad sker der med x (skrevet med stort) i (c_1 * X * e^(-x))'

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Til jer alle: Ved I hvilken rolle den hyperbolske trigonometri spiller, når vi løser differentialligninger?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2007 af mathon

(f(x)*g(x))' = f'(x)*g(x)+f(x)*g'(x)

Svar #5
10. januar 2007 af hackerjohn (Slettet)

okaye.. Tak tror jeg hår fundet ud af den nu :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#4: Hvorfor skriver du det?

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. januar 2007 af dnadan (Slettet)

#6 fordi det er den differentierings regel, som opretteren af indlægget skal bruge for at kunne differentiere funktionen...

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. januar 2007 af mathon

tjek evt.
http://peecee.dk/?id=21564

Skriv et svar til: Diffenrentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.