Dansk

Diktat

10. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hej.

Jeg for ALTID et 8-tal til min diktater.
Hvilken metoder kan jeg bruge, for at komme højere op, fx.
navneord = Ende på - ENE -
udsagnsord = Ende på - ENDE -
Nutids-R = brug spiser/spise

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2007 af Alkymisten (Slettet)

Det eneste råd jeg kan give, er at læse alt hvad du kan få fat i!

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2007 af Katrine (Slettet)

Ja simpelthen. Sæt en ære i at stave korrekt, hver gang du skriver noget, også i SMS og på diverse messengerprogrammer.

Stol ikke alt for meget på stavekontrollen i f.eks. Word.

Det tager tid, men brug en retstavningsordbog, når du laver afleveringer. På den måde bliver du klar over, hvordan ord staves og derved får nemmere ved at stave korrekt i en diktat.


Svar #3
10. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

mange tak, til jer begge :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Ja! D r 1 dårli ide @ skriv 1 diktat på SMS sprog (jeg er ikke engang god til det :D )

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2007 af Katrine (Slettet)

#4 Hehe nej og det tager så lang tid at afkode beskeden.. får helt ondt i hovedet.

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2007 af jgthb (Slettet)

#0
Du er et skridt videre mod at være en god staver, hvis du noterer, det hedder 'får' ikke 'for' i din første sætning.

Skriv et svar til: Diktat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.