Matematik
En båndoptager...opg
11. januar 2007 af
Amaana (Slettet)
Hej!
Jeg er ikke sikker på om jg har lavt denne opgave rigtigt, håber I hjælper mig.
Båndoptageren er udstyret med dolby, hvorved en del båndsus kan fjernes. Tilsluttes dolby ved afspilning, bliver forholdet intensiteterne af signal og støj ændret til 500 000. Hvor mange decibel er styrkeforskellen mellem signal og støj, når dolby er tilsluttet?
Er det rigtigt at det bliver 56,9897 dB
Jeg har gjort sådan:
S= 10 *log(I1/I2) => 10*log(500000) = 10*5,69897 = 56,9897 dB
Og jeg ved at:
Styrkeforskellen S mellem to lyd, hvor I1 og I2 er intensiteterne kan ud fra definitionen på lydstyrke findes til at være:
S=10*log(I1/I2)
Har jeg lavet det rigtigt
På forhånden tak skal I have.
Jeg er ikke sikker på om jg har lavt denne opgave rigtigt, håber I hjælper mig.
Båndoptageren er udstyret med dolby, hvorved en del båndsus kan fjernes. Tilsluttes dolby ved afspilning, bliver forholdet intensiteterne af signal og støj ændret til 500 000. Hvor mange decibel er styrkeforskellen mellem signal og støj, når dolby er tilsluttet?
Er det rigtigt at det bliver 56,9897 dB
Jeg har gjort sådan:
S= 10 *log(I1/I2) => 10*log(500000) = 10*5,69897 = 56,9897 dB
Og jeg ved at:
Styrkeforskellen S mellem to lyd, hvor I1 og I2 er intensiteterne kan ud fra definitionen på lydstyrke findes til at være:
S=10*log(I1/I2)
Har jeg lavet det rigtigt
På forhånden tak skal I have.
Svar #2
25. april 2007 af balisimo (Slettet)
hey .. jeg har også den opgave .. har du lavet opgaven lige inden den ?
Skriv et svar til: En båndoptager...opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
