Matematik
lignign
15. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvis man regner en ligning ud og at den på begge sider giver - . Altså: -x=-2
så skriver man vel bare: x=2 ikke?
Det er et færdighedssæt(9.klasse) Hvor x står i forvejen således: x=....
så skriver man vel bare: x=2 ikke?
Det er et færdighedssæt(9.klasse) Hvor x står i forvejen således: x=....
Svar #1
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
#0.
Joh. Når her bare er tale om et færdighedsæt så går det nok.
Joh. Når her bare er tale om et færdighedsæt så går det nok.
Svar #2
15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
okay, hvad nu hvis svaret giver x=-1
så syntes jeg at man tit "bare skriver" 1 istedet for -1
så syntes jeg at man tit "bare skriver" 1 istedet for -1
Skriv et svar til: lignign
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
