Matematik
Asymptoter
16. januar 2007 af
kuldioxid (Slettet)
Hej alle!!
Er der nogen der ka hjælpe mig med denne opgave, ska aflevere i morgen så hjælp søges hurtigst muligt:
"En funktion f er givet ved 0,5x+1+2/(x-3).
1)Bestem funktionens monotoniforhold, og angiv de lokale ekstremumssteder for f.
2)Bestem en ligning for hver af asymptoterne til grafen for f.
3)Angiv værdimængden for f."
Nogen der ka hjælpe..
På forhånd tak..
Er der nogen der ka hjælpe mig med denne opgave, ska aflevere i morgen så hjælp søges hurtigst muligt:
"En funktion f er givet ved 0,5x+1+2/(x-3).
1)Bestem funktionens monotoniforhold, og angiv de lokale ekstremumssteder for f.
2)Bestem en ligning for hver af asymptoterne til grafen for f.
3)Angiv værdimængden for f."
Nogen der ka hjælpe..
På forhånd tak..
Svar #1
16. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
Vi skal lige være helt enige om hvad det er for en funktion. Mener du f(x)=(0,5x+1+2)/(x-3)?
Bare for at være på den sikre side...
Bare for at være på den sikre side...
Svar #2
16. januar 2007 af kuldioxid (Slettet)
nej bare sådan som det står der: (0,5x)+(1)+(2/(x-3))
Svar #3
16. januar 2007 af kuldioxid (Slettet)
Jeg har fundet en skrå asymptote i y = 0.5x +1 og lodret i x = 3..
Er der nogen der kan hjælpe med de andre opgaver ska aflever i morgen og aner ikke hva jeg ska gøre i opgaven
Er der nogen der kan hjælpe med de andre opgaver ska aflever i morgen og aner ikke hva jeg ska gøre i opgaven
Skriv et svar til: Asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
