Matematik
hældningskoafficent
18. januar 2007 af
Hollywoodstar (Slettet)
Hej
en funktion er bestemt ved:
f(x) = 0,12x^2-0,01x^3
grafen har to tangenter med haældningskoafficent 0,45
jeg kan kun finde en tangent med ligningen y = 0,45x-54
Er de nogen af jer der kan forklare mig hvor den anden er?
en funktion er bestemt ved:
f(x) = 0,12x^2-0,01x^3
grafen har to tangenter med haældningskoafficent 0,45
jeg kan kun finde en tangent med ligningen y = 0,45x-54
Er de nogen af jer der kan forklare mig hvor den anden er?
Svar #2
18. januar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
når jeg har differenteret 0,12x^2-0,01x^3
for jeg f '(x) = .24*x - .03*(x)^(2)
når jeg løser:
.24*x - .03*(x)^(2) = 0.45
får jeg x = 5 og x = 3
for jeg f '(x) = .24*x - .03*(x)^(2)
når jeg løser:
.24*x - .03*(x)^(2) = 0.45
får jeg x = 5 og x = 3
Svar #4
18. januar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
grafen kan ikke have to posetive og samme hældningskoafficent
Skriv et svar til: hældningskoafficent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
