Kemi
Reaktionshastighed, 8.4
19. januar 2007 af
Einsteinium (Slettet)
Hej
Jeg kan ikke lige huske hvordan man udregner det tidspunkt, hvor 90 % af den oprindelige mængde af et stof er spaltet? Jeg har en graf.
Nogen der kan give et hint?
På forhånd tak.
ps. skal afleveres onsdag.
Jeg kan ikke lige huske hvordan man udregner det tidspunkt, hvor 90 % af den oprindelige mængde af et stof er spaltet? Jeg har en graf.
Nogen der kan give et hint?
På forhånd tak.
ps. skal afleveres onsdag.
Svar #1
19. januar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Der er sikkert tale om en 1. ordens reaktion, hvor det gælder at:
C=C0*exp^ -kt)
Hermed har du en sammenhæng mellem koncentration og tid, da 90% spaltning svarer til, at C/C0 = 0,1 = exp^(-kt)
C=C0*exp^ -kt)
Hermed har du en sammenhæng mellem koncentration og tid, da 90% spaltning svarer til, at C/C0 = 0,1 = exp^(-kt)
Skriv et svar til: Reaktionshastighed, 8.4
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
