Matematik
hjælp mig med differentialligning
19. januar 2007 af
shirwa (Slettet)
hej folkens!
jeg sider her og har meget sværet ved at svar på en opgave som lyder:
- vis at den anførte funktion
s(t)= kvartratroden af ( (-t+10)^2-19 ) er en løsning til differentialligningen ds/dt=-kvartratroden af((s^2+19)/s).
jeg sider her og har meget sværet ved at svar på en opgave som lyder:
- vis at den anførte funktion
s(t)= kvartratroden af ( (-t+10)^2-19 ) er en løsning til differentialligningen ds/dt=-kvartratroden af((s^2+19)/s).
Svar #1
19. januar 2007 af Clemang (Slettet)
Kan kun få den til at gå op, hvis differentialigningen hedder:
ds/dt=-kvadratroden af (s^2+19)/s
Kan det passe??
ds/dt=-kvadratroden af (s^2+19)/s
Kan det passe??
Skriv et svar til: hjælp mig med differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
