Matematik
hjælp!!
20. januar 2007 af
camilla9863 (Slettet)
kan nogen forklare mig hvad fordoblingskonstant er og hvordan den bruges T2= log2/loga ?
Svar #1
20. januar 2007 af sally0 (Slettet)
fordoblingkonstant er den tid der går, før en konc. fx. fordobles...
Du tager log (2) og dividerer den med log (a) .. Hvor a= hældningskoefficient af din graf!
Du tager log (2) og dividerer den med log (a) .. Hvor a= hældningskoefficient af din graf!
Skriv et svar til: hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
