Spansk
Hjælp til stammen
21. januar 2007 af
armyofme (Slettet)
Hej :)
Nogle der kan sige mig om stammen af det spanske ord lideres er lid eller lider?
Mvh Maya
Nogle der kan sige mig om stammen af det spanske ord lideres er lid eller lider?
Mvh Maya
Svar #1
21. januar 2007 af Duffy
líder (leder) er et substantiv i ental
líderes er ovenstående i flertal.
líderes er ovenstående i flertal.
Svar #2
21. januar 2007 af armyofme (Slettet)
mange tak. Jeg er meget i tvivl om min oversættelse, vil du eventuelt lige skimme den?
Spansk til dansk oversættelse.
los lideres de los partidos politicos de la oposicion hablan mucho de los problemas economicos de Espana.
Partilederne af oppositionens politiske partier taler meget om de økonomiske problemer der er i Spanien.
Spansk til dansk oversættelse.
los lideres de los partidos politicos de la oposicion hablan mucho de los problemas economicos de Espana.
Partilederne af oppositionens politiske partier taler meget om de økonomiske problemer der er i Spanien.
Svar #4
23. januar 2007 af Amigo (Slettet)
Du glemmer konsekvent trykstregerne.
Politicos = políticos
Oposicion = oposición
Politicos = políticos
Oposicion = oposición
Skriv et svar til: Hjælp til stammen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
