Matematik
Kapitalfremskrivning
22. januar 2007 af
Låve (Slettet)
Så er jeg stødt på endnu en dræber! ;D
Kan nogen hjælpe..
Opg lyder:
En kapital står til fast rente på 6%
Efter 15 terminer er saldoen 124621 kr.
Bestem startkapitalen.
Kan nogen hjælpe..
Opg lyder:
En kapital står til fast rente på 6%
Efter 15 terminer er saldoen 124621 kr.
Bestem startkapitalen.
Svar #1
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)
Vi bruger den samme formel som før, men starter lige med at isolere K0.
Kn = K0*(1 + r)^n => K0=Kn/(1 + r)^n
Du har fået oplyst:
Kn=124621
n=15
r=0,06
Indsæt og løs.
Kn = K0*(1 + r)^n => K0=Kn/(1 + r)^n
Du har fået oplyst:
Kn=124621
n=15
r=0,06
Indsæt og løs.
Svar #3
16. februar 2010 af CJbabs (Slettet)
hvad hvis nu renten er 3.25% ? hvordan laver man det så om?
- har fundet ud af det :)
Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
