Matematik
Stamfunktion
23. januar 2007 af
Kris10na (Slettet)
Hej.. Håber der er en der vil kigge på de her to følgende opgaver.. og hjælpe mig lidt... :)
På forhånd tak..
1. Bestem stamfunktionen til f(x)=1/10, der går i gennem punktet (e,7)
2. f(x)=3x^2 - 12, y=-1 som tangent
På forhånd tak..
1. Bestem stamfunktionen til f(x)=1/10, der går i gennem punktet (e,7)
2. f(x)=3x^2 - 12, y=-1 som tangent
Svar #1
23. januar 2007 af ibibib (Slettet)
1. F(x)=1/10·x+k. Bestem k.
2. F(x)=x³-12x+k. Bestem k, start med at løse ligningen f(x)=0.
2. F(x)=x³-12x+k. Bestem k, start med at løse ligningen f(x)=0.
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
