Matematik
Hutigt hjælp...!!!
25. januar 2007 af
CHG (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe med at regne en tredjegradsligning ..
ligningen er:
x^3+2x^2+x+2=0, jeg fik min p til at være (-1/3) og q=(52/27)..
og diskriminanten fik jeg til at være 100..er der nogen der vil hjælpe mig med at regne det videre..!!jeg vil være taknemlig for jer..!!!!!
ligningen er:
x^3+2x^2+x+2=0, jeg fik min p til at være (-1/3) og q=(52/27)..
og diskriminanten fik jeg til at være 100..er der nogen der vil hjælpe mig med at regne det videre..!!jeg vil være taknemlig for jer..!!!!!
Svar #2
25. januar 2007 af CHG (Slettet)
jeg har brug for hurtig hjælp..det er min først indlæg, derfor troed jeg at den ikke blev sendt...
Skriv et svar til: Hutigt hjælp...!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
