Matematik

hmm

27. januar 2007 af karlmarx (Slettet)
Hej..

nogle der er i stand til at hjælpe med den her ?

Ole spør sin moster om hvor gammel hun er.
Hun svarer : For 6 år siden var jeg 10 gange så gammel som dig, men nu er jeg kun 4 gange så gammel.

hvor gammel er ole ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2007 af frodo (Slettet)

x-6=10y
x=4y

x=mosters alder
y=oles

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2007 af frodo (Slettet)

x-6=10y
x=4y

x=mosters alder
y=oles

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2007 af frodo (Slettet)

nej, opgaven skal vist forstås:

x-6=10(y-6)
x=4y

Skriv et svar til: hmm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.