Tysk

Hjælp, det haster

27. januar 2007 af ayyildiz-dk (Slettet)
er der en der gerne vil oversætte det her ; men
når jeg vil have penge, får jeg det bare af mine forældre...

Svar #1
27. januar 2007 af ayyildiz-dk (Slettet)

det er vigtigt er der ik nogen der vil hjælpe???????????

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2007 af Artemis (Slettet)

spørgsmålet er ikke om vi vil, spørgsmålet er om vi kan.

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2007 af dnadan (Slettet)

kom med dit eget bud først... ellers lær du jo ikke noget...

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2007 af Artemis (Slettet)

jeg kan oversætte:
men=aber
forældre=eltern
penge=geld

jah, så har jeg gjort min del ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2007 af kuldioxid (Slettet)

Her er den oversat...

aber wenn ich Geld haben will, bekomme ich es bloss von meinen Eltern

Skriv et svar til: Hjælp, det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.