Matematik

HJÆLP

29. januar 2007 af dht (Slettet)
opgaven lyder: En kasse med kvardratisk bund har rumfang 125..
Angiv arealet af kassens overflade som en funktion af sidelængden x i den kvardratiske bund.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Rumfanget er
l·b·h = 125
x·x·h = 125 hvilket giver at

h = 125/x².

Fortsæt selv

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#1
Det er godt at du giver ham løsningen men han fatter nok ikke en prik af det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2007 af ibibib (Slettet)

#2 Gå væk.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2007 af Artemis (Slettet)

#2: Enig...;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2007 af Artemis (Slettet)

#3: Gå væk? haha...

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#5
jaja

Svar #7
31. januar 2007 af dht (Slettet)

Ok.. vil det sige at x*x*l=125/x² og hvad skal man så?

Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.