Matematik
hjælp haster
30. januar 2007 af
cmus (Slettet)
Hvordan løses den ligning?
90=0,976*X^164,874
90=0,976*X^164,874
Svar #1
30. januar 2007 af eksamenshaj (Slettet)
Hejsa cmus
Jeg mener, at du skal tage logaritmen på begge sider af lighedstegnet, fordi log(a^r)=log(a)*r
Jeg mener, at du skal tage logaritmen på begge sider af lighedstegnet, fordi log(a^r)=log(a)*r
Svar #2
30. januar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Der er to muligheder.
a)
Tag ln på begge sider, hvorved ln(90/0,976) = 164,874*ln(X)
b)
Tag den 164,874 rod til 90/0,976
a)
Tag ln på begge sider, hvorved ln(90/0,976) = 164,874*ln(X)
b)
Tag den 164,874 rod til 90/0,976
Svar #3
30. januar 2007 af eksamenshaj (Slettet)
#0
Jeg vil anbefale dig at følge svar nr 2, idet matematik og jeg er kommet lidt på afstand.
MVH
Jeg vil anbefale dig at følge svar nr 2, idet matematik og jeg er kommet lidt på afstand.
MVH
Skriv et svar til: hjælp haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
