Matematik
differentiable
31. januar 2007 af
Chokolade-expert (Slettet)
Hej jeg må ikke bruge grafregner til denne opgave, så nu ved jeg ikke helt hvordan jeg skal gøre?
Men opgave lyder:
Angiv f´(x0) for de følgende funktioner.
a) f(x) = kvadratrodenaf(x) + 4x - 7
b) f(x) = 3x^2 - 3x + 1/2
c) f(x) = 1/x + kvadratrodenaf(x) - 4
d) f(x) = -(1/2x) + 2x - 5 + x^-1
Og angiv i hvilke tal de er differentiable.
Men opgave lyder:
Angiv f´(x0) for de følgende funktioner.
a) f(x) = kvadratrodenaf(x) + 4x - 7
b) f(x) = 3x^2 - 3x + 1/2
c) f(x) = 1/x + kvadratrodenaf(x) - 4
d) f(x) = -(1/2x) + 2x - 5 + x^-1
Og angiv i hvilke tal de er differentiable.
Svar #1
31. januar 2007 af HassanMcooter (Slettet)
a) (1 divideret med (2*kvadratroden af(x))) + 4
b) 6x - 3
c) (-(1 divideret med x^2)) + (1 divideret med (2 * kvadratroden af (x)))
d) -1/2 + 2 + (x^-1 * ln(-1))
b) 6x - 3
c) (-(1 divideret med x^2)) + (1 divideret med (2 * kvadratroden af (x)))
d) -1/2 + 2 + (x^-1 * ln(-1))
Svar #2
31. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du må jo fortælle os hvor det er du har problemer. Vi skal ikke lave opgaverne for dig, og bare at give dig svaret som i #1, får du heller ikke meget ud af.
Du må jo fortælle os hvor det er du har problemer. Vi skal ikke lave opgaverne for dig, og bare at give dig svaret som i #1, får du heller ikke meget ud af.
Skriv et svar til: differentiable
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
