Matematik
Polynomium
01. februar 2007 af
Andess (Slettet)
Jeg sidder med en opgave jeg bare slet ikke kan finde ud af, er der mon en der kan hjælpe??
F(x) = 2x^2+bx-4
Bestem b således at f har nulpunkterne -1 og 3
Hvad gør jeg??
F(x) = 2x^2+bx-4
Bestem b således at f har nulpunkterne -1 og 3
Hvad gør jeg??
Svar #1
01. februar 2007 af dnadan (Slettet)
benyt:
f(x)=a(x-r1)(x-r2)
hvor r1 og r2 er rødderne til andengradspolynomiet...
f(x)=a(x-r1)(x-r2)
hvor r1 og r2 er rødderne til andengradspolynomiet...
Skriv et svar til: Polynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
