Matematik

ensvinklede trekanter

12. februar 2007 af una (Slettet)
jeg har to ensvinklede trekanter ABC og A'B'C'. i trekanterne er vinkel C og C' = 90 grader

hypotenusen (AB) = 13 og CB = 12

A'C' er 2

Bestem B'C'


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2007 af King_2 (Slettet)

1,84

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2007 af 171089 (Slettet)

forstår du hvordan?? eller vil du have nogen skal forklare det til dig??

Svar #3
12. februar 2007 af una (Slettet)

ja jeg skal fremvise det så vil gerne vide hvordan

Svar #4
12. februar 2007 af una (Slettet)

og forresten skal jeg vise hvordan man gør UDEN hjælpemidler... så jeg må self ikke bruge sinus osv

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=28243


Skriv et svar til: ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.