Matematik

Hjælp !

16. februar 2007 af joeanna (Slettet)
Hvad vil det sige at man skal isolere k0 ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2007 af kuldioxid (Slettet)

at der skal stå k0 = ???

Svar #2
16. februar 2007 af joeanna (Slettet)

Please hjælp mig !

Svar #3
16. februar 2007 af joeanna (Slettet)

Nåå . okay . skal man så dividere det der står foran = med det der står på den anden side ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2007 af mathon

kunne det være

Kn=Ko(1+x)^n

Ko=???????

Svar #5
16. februar 2007 af joeanna (Slettet)

Ja . det er den opgave jeg har fået ... men skal jeg så dividere det på den ene side med kn ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2007 af mathon

har du prøvet at dividere på begge sider med
(1+x)^n ???


Svar #7
17. februar 2007 af joeanna (Slettet)

øøh .. nej, men hvordan gør jeg det . ved jo ik hvad x og n er ??
Ja undskyld, men er virkelig dum til det .. heh ..

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. februar 2007 af The nørd (Slettet)

du behøver ik vide hvad x og n skal være for at isolere k0

Svar #9
19. februar 2007 af joeanna (Slettet)

nej men .. okay er fuldstændig lost ....
Jeg skal sige kn/(1+r)n = ko*(1+r)n/(1+r)n
og så står der så Kn / (1+r)n = ko . er det så svaret eller hvad ?

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. februar 2007 af The nørd (Slettet)

ja :D

Brugbart svar (0)

Svar #11
20. februar 2007 af The nørd (Slettet)

vent skulle (1+r) ikke opløftes i n dvs
(1+r)^n og ikke (1+r)n

Skriv et svar til: Hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.