Matematik

hej..

17. februar 2007 af karlmarx (Slettet)
jeg kender to punkter i en potens funktion:
x1= 0.5, x2=3
y1=3.36, y2=82

jeg får a til 1101,25, men er bange for at det er forkert for kan ikke finde b så

nogle som er i stand til at udrede det lille problem ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2007 af allan_sim

#0.
Dit a er forkert. Prøv at skrive dine mellemregninger op, så vi kan hjælpe med at finde fejlen.

Svar #2
17. februar 2007 af karlmarx (Slettet)

log3,36-log82/log0.5-log3 = 1101,25 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2007 af allan_sim

#2.
Og du husker at sætte alle parenteser korrekt (om hvert enkelt tal og om hhv. tæller og nævner)? Du bruger de korrekt tal, så jeg kan ikke umiddelbart finde din fejl, hvis parenteserne er korrekte. Resultatet bør være 1,783.

Skriv et svar til: hej..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.