Engelsk

Sætning???

19. februar 2007 af camilla9863 (Slettet)
my/mine og your/yours ind i følgende sætning:

I will do it in _ way, you can do it in _ ???

Mit bud er my og your, men er ikke sikker på den sidste.

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2007 af Katrine (Slettet)

Det skal være yours og ikke your til sidst. Det skyldes, at yours bruges, når der ikke kommer et substantiv bagefter.

Hvis sætningen nu havde været:

You can do it in _ way, I will do it in _

Så skulle det være your/mine.

Gav det mening?

Svar #2
19. februar 2007 af camilla9863 (Slettet)

Ja gjorde det, tak..

Har lidt problemer med disse også: skal finde fejl i sætninger. kan ikke finde nogen i 1. men i anden er neaded = needed??

1) The boy tells that his father has missed his train?

2) The manager gave him all the informations he neaded

3) The house which roof had been mended, were very old

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2007 af Katrine (Slettet)

I 1eren vil jeg skyde på, at den skal ændres til datid. Altså missed. Derudover bør der komme et objekt efter tells, altså hvem der bliver told something. Hvis du ikke ved, hvem objektet er, så skal du bruge say i stedet.

I 2eren er der en fejl i informations. Information er utælleligt, og der må derfor ikke være s på. Needed er stavet forkert ja.

I 3eren er der en kongruensfejl. Herudover bør der være komma efter house, da "which roof had been mended" er en indskudt sætning.

Svar #4
19. februar 2007 af camilla9863 (Slettet)

Er ikke helt med på hvad 1) og 3) så kommer til at hedde
?

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2007 af Katrine (Slettet)

1) The boy says that his father had missed his train

3) Grammatisk kongruens: subjektets numerus afgør om prædikator i 3. person singularis præsens eller pronominer skal stå i singularis eller pluralis. Altså at entalsord tager verber og stedord i ental, og at flertalsord tager verber og stedord i flertal. Du har eet hus, dvs. du ikke kan bruge flertalsformen "were".

The house, which roof had been mended, was very old.

Svar #6
19. februar 2007 af camilla9863 (Slettet)

Okay selvfølgelig, så er jeg med...

hvad med denne mon, - It stands on page nine line one to tree.

stands = says so
tree = three ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. februar 2007 af Katrine (Slettet)

njaeh.. says so tror jeg ikke, da en bog jo ikke kan sige noget. Måske bare it is on page.. eller.. it can be found on page

gerne et komma efter nine

og ja tree = træ
three = tre


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. februar 2007 af Klitgaard88 (Slettet)

jo.. du har helt ret... din sidste sætning skal hedde:

"it says so on page nine, line one to three"

Når der tales engelsk, kan en bog godt tale ;)

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. februar 2007 af Katrine (Slettet)

#8 Det er korrekt, jeg beklager min egen fejl :)

Skriv et svar til: Sætning???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.