Matematik

Asymptoter

19. februar 2007 af LOOOOL (Slettet)
Jeg har kigget i min matematikbog og nogle af de andre indlæg om asymptoter men jeg fatter stadigvæk ikke så meget af det! :/

Håber at der er nogen der vil hjælpe mig med denne her:

f(t)=1,00-0,60*0,9^t

Vis, at grafen for f har en asymptote, og bestem en ligning for denne.

Svar #1
19. februar 2007 af LOOOOL (Slettet)

glemte lige at skrive at t > eller = 0 !

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2007 af mathon

se
ttp://peecee.dk/?id=29569

Svar #3
19. februar 2007 af LOOOOL (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Asymptoter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.