Matematik
Hjælp Haster
20. februar 2007 af
protein30 (Slettet)
Bestem den mindste y-værdi for andengradspolynomiet
y=x^2-20x+51
vis hvordan du gør?
Tak på forhånden :)
y=x^2-20x+51
vis hvordan du gør?
Tak på forhånden :)
Svar #1
20. februar 2007 af jasperjasper (Slettet)
Differentier din funkiton
find ekstrema (f'(x) = 0)
angiv mindsteværdien !
Tegn grafen
find ekstrema (f'(x) = 0)
angiv mindsteværdien !
Tegn grafen
Svar #3
20. februar 2007 af jasperjasper (Slettet)
du kan diffenretierer på din lommeregner eller i dit matematik program.
jeg får y=x^2-20x+51 differentieret til y'=2x -20
jeg får y=x^2-20x+51 differentieret til y'=2x -20
Skriv et svar til: Hjælp Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
