Matematik

Hjælp Haster

21. februar 2007 af protein30 (Slettet)
Bestem ligningen for symmetriaksen for paraplen med ligning

y=x^2-8x+5

Vis hvordan du gør Tak



TAK PÅ FORHÅND ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Det er toppunktets x-koordinat.

Svar #2
21. februar 2007 af protein30 (Slettet)

xt=-b/2*a=-(-8)/2*1=4 og hvad så nu?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Så er x=4 ligningen for symmetriaksen.

Skriv et svar til: Hjælp Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.