Matematik
Fremlæggelse om tangens
22. februar 2007 af
LeaBea (Slettet)
Jeg har matematik på b-niveau, og skal fremlægge om tangens. Jeg skal forklare tangens (bl.a. ved hjælp af enhedscirklen) og komme med beviser.
Men hvilke beviser kan jeg benytte?
Men hvilke beviser kan jeg benytte?
Svar #1
22. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Du kan bevise
tan(v) = a, hvor a er en ret linjes hældning og v er vinklen mellem vandret og linjen.
og
tan(A) = a/b i en retvinklet trekant.
tan(v) = a, hvor a er en ret linjes hældning og v er vinklen mellem vandret og linjen.
og
tan(A) = a/b i en retvinklet trekant.
Svar #2
22. februar 2007 af LeaBea (Slettet)
Okay, mange tak! Har allerede de beviser :)
Det mener du er nok?
Det mener du er nok?
Skriv et svar til: Fremlæggelse om tangens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
