Matematik

trekan

23. februar 2007 af thelife (Slettet)
hey

der står i min opgave at

En trekant har sidelængderne 2, 8 og 11. Du skal formindske trekantens sider med 45%.
Beregn sidelængderne i den forstørrede trekant. HUSK AT BRUGE FORMLER!


hvad mener de med den

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2007 af mathon

2*0,55=

8*0,55=

11*0,55=

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Der er ingen trekant der har sidelængderne 2, 8 og 11.

Svar #3
24. februar 2007 af thelife (Slettet)

men der står i min opg

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Så er det en dårlig opgave.
Summen af de to korteste sider (2+8=10) skal være længere end den længste side (11), ellers kan de jo ikke "nå".

Skriv et svar til: trekan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.