Matematik
Program
25. februar 2007 af
sdj (Slettet)
Hej.
Er der nogle der kender et godt program til at tegne figurer i matematik og fysik. Det er figurer som denne Link]aid=1&pid=1 jeg gerne vil kunne tegne.
Det skal helst være et gratis program, men ikke nødvendigvis.
Er der nogle der kender et godt program til at tegne figurer i matematik og fysik. Det er figurer som denne Link]aid=1&pid=1 jeg gerne vil kunne tegne.
Det skal helst være et gratis program, men ikke nødvendigvis.
Svar #1
25. februar 2007 af Fætter Guf (Slettet)
Prøv Derive - i vores mat bog er der en introduktion til programmet, der ellers godt kan virke lidt uoverskueligt til at starte med - men det korte og lang er, at det findes i en gratis prøve udgave på nettet ( google det..)
Svar #2
25. februar 2007 af sigmund (Slettet)
For det første, linket er inaktivt. Sæt det ind igen. For det andet, tag et kig på WinFIG: http://www.schmidt-web-berlin.de/winfig/ . Det kan helt sikkert det, du ønsker. Til grafer (i matematik) er der så Graph: http://padowan.dk/graph/ .
Skriv et svar til: Program
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
